(FOTO) Gaćinović IMA JAKA "LEĐA": Podigao buru, a evo koji fudbaleri su mu se pridružili!

Autor:

Sport

23.11.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman nam se učinilo da su stvari u reprezentaciji došle na svoje mesto, ponovo trzavice u "orlovima". Oni su izborili plasman u plej-of Lige nacija, ali ozbiljni problemi su se uvukli u reprezentaciju Srbije. Mijat Gaćinović se obratio javnosti preko društvenih mreža oko sukoba sa selektorom, a evo koji fudbaleri su mu pružili podršku.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Reprezentativci Srbije

Mijat Gaćinović sukobio se sa selektorom Mladenom Krstajićem u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Litvanije (4:1), nezadovoljan zbog izmene.

U odbranu Mladena Krstajića stao je kapiten Aleksandar Kolarov, dok je uz fudbalera Ajntrahta, koji je sam potvrdio sukob, Luka Jović. Njegov saigrač iz reprezentacije je reagovao na Gaćinovićevu izjavu i još jedno potvrdio da je uz njega.

Andrija Živković i Filip Kostić, nisu ništa rekli, samo su lajkovali Mijatovu objavu na Instagramu kao i nekadašnji igrači Zvezde Srđan Plašvić i Marko Grujić, kao i bivši igrač Partizana Miloš Jojić.

Podršku Gaćinoviću kroz lajk dali i mnogi drugi fudbaleri i nekadašnji reprezentativci ili igrači mlade reprezentacije: Saša Zdjelar, Mihailo Ristić, Uroš Đurđević, Nikola Stojiljković, Danilo Pantić, Marko Gobeljić, Darko Lazić, Ivan Šaponjić , Vukašin Jovanović, Ognjen Ožegović....kao i reprezentativac Hrvatske i klupski saigrač MIjata Gaćinovića Ante Rebić.

Foto: instagram.com/s_babic_15
Foto: instagram.com/_zeka92
Foto: instagram.com/srki_plavsic_22
Foto: instagram.com/lukajovic_35
Foto: instagram.com/srki_plavsic_22

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading