Pike nije uspeo da ubedi Đokovića, ali sada ima nove planove!

Autor:

Sport

23.11.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Đerar Pike se već dugo bavi drugim stvarima osim fudbala, on je promoter Dejvia kupa, međutim štoper Barselone ne namerava da se tu zadrži.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pike ima nove planove!

Kada je predstavio svoj plan za novi sistem Dejvis kupa, nijednom teniseru iz svetskog vrha se nije svidela ideja Đerara Pikea. On je čak i bio u Šangaju tokom Masters kako bi privukao Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafu Nadala da razmisle o učešću u tom takmičenju, ali je dobio negativne odgovore, a sada ima nove planove.

- Radim na dva projekta. Jedan od njih je da kupim tim. Nažalost ne mogu ništa više od toga da vam kažem. Drugi projekat je da napravim novi fudbalski turnir ili da koristim takmičenje koje već postoji. Ne mogu da kažem ništa više ni o tome- rekao je Đerar Pike za "Lekip". 

U istom intervjuu on je branio svoj plan u Dejvis kupu.

- Dejvis kup nikad neće biti Pike kup. Dejvis kup je jedno od najstarijih takmičenja i ono što smo uradili je da smo predložili izmene u formatu Međunarodnoj teniskoj federaciji- rekao je štoper Barselone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading