LACIO IMAO PONUDU ZA SERGEJA KOJU NIKO NE BI ODBIO: Lotito nije popustio pred rukovodstvom Milana!

Autor:

Sport

24.11.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom celog letnjeg prelaznog roka nudili su italijanski velikani brdo novca za srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića, ali čini se da je potencijalne kupce odbila previsoka cena na kojoj je insistirao Klaudio Lolito.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej na ceni!

Prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito je za odlazak srpskog reprezentativca tražio minimalno 120 miliona evra. I to sve odjednom, na kraju, Sergej je ostao u Rimu.

List "Korijere delo sera" je preneo vest da je Lacio na stolu imao interesantnu ponudu o kojoj je Lotito razmišljao, ali se ona na kraju nije realizovala.

Kako prenosi italijanski dnevnik, Lacio je u noći između 16. i 17. avgusta dobio interesantnu ponudu od Milana. Klub sa "San Sira" je bio zaintersovan za opciju da dovede Sergeja na jednogodišnju pozajmicu i za to plati 30 miliona evra. 

Takođe, Milan je ponudio da po isteku pozajmice plati dodatnih 90 miliona evra i otkupi ugovor u slučaju dobrih partija srpskog fudbalera. 

Za srpskog fudbalera bili su zainteresovani brojni evropski klubovi, najuporniji je čini se bio Juventus, ali posle svega, Sergej je produžio ugovor sa Rimljanima. 

Proteklih dana bilo je govora da je Inter utanačio sve detalje oko transfera i da će Milinković Savić zaigrati za neroazure, ali čini se da je transfer još daleko od realizacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading