BABIĆ: Idemo u Napulj da napravimo nešto!

Autor:

Sport

27.11.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić kaže da je trijumf nad Liverpulom (2:0) uvećao ambicije prvaka Srbije u Ligi šampiona i da u Napulj idu sa ciljem da naprave novo iznenađenje.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Babić

- Očekivanja su porasla posle pobede nad Liverpulom, apetiti su veliki i ne idemo u Napulj samo da odigramo utakmicu, već da napravimo nešto. Imamo dosta problema sa povredama, ali nadamo se pozitivnom ishodu - rekao je Babić novinarima pred put u Napulj.

Mladi štoper podseća da Liverpul nije šutnuo u okvir gola Napolija u Italiji, a da je Pari Sen Žermen bio na pragu poraza.


- Napoli je nadigrao i Liverpul i Pari Sen Žermena u Napulju. Možemo da očekujemo sličnu utakmicu kao u Beogradu, s tim da će Italijani napraviti male korekcije. Mi nemamo puno šta da menjamo. Sigurno je da Napoliju neće biti lako - kaže Babić i najavljuje da se Zvezda neće braniti kao Kjevo protiv Napolija minulog vikenda (0:0) u Seriji A.

Član omladinske selekcije Srbije koja je bila prvak sveta na Novom Zelandu ističe da svaki bod u elitnom takmičenju jako puno znači.
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Srđan Babić

- Na "Marakani" su uvek drugačije utakmice. Naša publika, atmosfera, nismo izgubili na našem terenu. Sve je drugacije na gostovanju, ali ne predajemo se unapred - dodao je štoper.


Babić priželjkuje da će imati šansu sličnu kao u Liverpulu, kada je propustio da donese vodstvo crveno-belima.

- Iznenadila me je ta lopta, Mane je spustio glavu i nisam očekivao da ću imati takvu šansu. Nisam mogao da reagujem, samo me je lopta pogodila u nogu... Ako bude slična prilika verujem da ću postići gol - zaključuje bivši defanzivac Vojvodine i Sosijedada.

Utakmica 5. kola C grupe Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se ove srede na stadionu "San Paolo" od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading