Pavkov igra protiv budućih saigrača?

Autor:

Sport

27.11.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaču Crvene zvezde je naglo skočila cena kada je srušio veliki Liverpul sa dva evrogola. Očekivano je da za njegov angažman budu zainteresovani veliki klubovi, ali izgleda da je njegov stil igre najpribližniji Italijanima. Menadžer Zvezdinog heroja je otkrio ko je već bacio "udicu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Pavkov na radaru Napolija

Sergej Mićović, agent fudbalera Zvezde Milana Pavkova, otkrio je italijanskim medijima da će njegov klijent možda zaigrati za Napoli.

- Ima interesenata iz Italije, Milan se javio, ali za sada ništa konkretno. Momak bi voleo da igra za neki veliki italijanski klub, možda čak i Napoli koji traži snažnog napadača. Pavkov je snažan napadač - rekao je Mićović za italijanske medije.

Crveno-beli ove srede gostiju Napoliju u okviru 5. kola Lige šampiona, a sigurno je da će skauti motriti na Pavkova, ali više bi defanzivci trebalo da povedu računa o napadaču Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading