Golman Dinama ne sme nazad u Vranje: KLUB GA SUSPENDOVAO

Autor:

Sport

28.11.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Partizanu proteklog vikenda bilo je košmarno za golmana Dinama iz Vranja Uroša Đurića kome ljudi u klubu nisu oprostili veliki kiks iz prvog poluvremena, kada je Partizan poveo sa 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Đurđević

Do kraja meča je primio još pet golova, Partizan je slavio sa 6:0, a odmah posle meča, vršilac dužnosti šefa struke Dinama Radmilo Jovanović je dao skandaloznu izjavu koja je shvaćena kao pretnja da će golmanu Đuriću neko možda i da ''završi karijeru'' zbog učinjene greške.

U utorak se oglasio Đurić oglasio izjavom da zbog pretnji ne sme da se vrati u Vranje, posle utakmice je ostao u Beogradu, a nedugo zatim Dinamo je objavio i saopštenje kojim se potvrđuje njegova suspenzija.

- Nije sramota sportski izgubiti, pa čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji svojim imenom i tradicijom to i zaslužuje. Čestitke protivniku, ali! To "ali" odnosi se na pojedine igrače, o njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji.

Zato smo i preduzeli potrebne korake za povratak kluba u normalne sportske okvire. Jedna od odluka je i suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u našem gradu Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata.

Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama. Kao klub, ograđujemo se od svih insinuacija i nagađanja, na koje je uticao konačan rezultat utakmice.

Zato se i obraćamo javnosti i poručujemo da ćemo, uz sve nagomilane probleme, i ovaj uspešno rešiti i nastaviti našu sportsku borbu u ovoj istorijskoj sezoni za Dinamo. Naši problemi će ostati samo naši i budite sigurni da ćemo ih rešiti na najbolji način za Dinamo, primenjujući propise FS Srbije i Pravilnik o kažnjavanju FK Dinamo - navodi se u saopštenju Dinama, a prenosi ''Žurnal''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading