Brih pokrao Švajcarce na Old Trafordu!

Autor:

Sport

29.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde je Feliks Brih, tu su fudbalski skandali nezapamćenih razmera! Nemački sudija koji je brutalno opljačkao Srbiju na Mundijalu protiv Švajcarske (1:2) jer nije dosudio očigledan penal nad Aleksandrom Mitrovićem ovog puta je napravio novu kardinalnu svinjariju jer je priznao neregularan gol Maruana Felainija u 90. minutu, kojim je Mančester junajted savladao Jang bojs (1:0) i plasirao se u nokaut fazu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brih oštetio Srbe!

Čitava planeta videla je da je Belgijanac sam sebi loptu na nogu namestio tako što je pogurao pesnicom, ali ne i Nemac, koji je ovog puta Švajcarcima došao glave.

Postavlja se pitanje kako UEFA i FIFA uopšte mogu da ga delegiraju klubovima i selekcijama te geografski bliske zemlje kada po istoj logici Milorad Mažić nije mogao da sudi finale Svetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske (4:1). Brih je već sudio jedan meč u ovoj grupi Lige šampiona, kada je dosudio penal za Valensiju zbog sličnog duela poput Mitrovićevog protiv Švajcaraca na SP.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading