Anćeloti ima poruku za PSŽ: Nije lako igrati u Beogradu

Autor:

Sport

28.11.2018

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napoli je bio bolji od Crvene zvezde, a trener ovog tima Karlo Anćeloti posle meča obratio se i rivalima u grupi C.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Neka Liverpul bude zabrinut, ali i Pari Sen Žermen, jer nije nimalo lako igrati u Beogradu. Ne možemo da čekamo da utakmica dođe nama, bez obzira protiv koga igramo, jer onda se dešava ono što se dogodilo danas u poslednjih pola sata - gubimo agresiju i primamo gol. Ljudi su nas izluđivali komentarima da nikada ne dajemo golove iz kornera, a eto večeras smo postigli gol posle prvog udarca iz ugla - rekao je Anćeloti na konferenciji za medije.

U Liverpulu neće biti lako.

- Pokazali smo da možemo da ih pobedimo, jednostavno, nema nikakvih kalkulacija, idemo tamo da pobedimo. Grupa je neverovatno teška i balansirana i ja sam znao da ova utakmica danas neće ništa odlučivati. Imamo prednost, ali moramo da izvučemo maksimum iz poslednjih 90 minuta. Dokazali smo se u Evropi, dokazali smo da možemo da igramo protiv bilo koga - dodao je Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading