MODRIĆU NOVO PRIZNANJE: Pjanić i Rodrigez ispred Ronalda!

Autor:

Sport

29.11.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izboru IFFHS-a glasalo je 90 stručnjaka, a hrvatski reprezentativac pokazao je još jednom da je 2018. godina njegova. Ono što je mnoge iznenadilo je i pozicija Kristijana Ronalda koji se našao iz Bosanca Miralema Pjanića i Kolumbijca Hamesa Rodrigeza.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Modrić

Hrvat je slavio sa 272 boda, ispred Lionela Mesija sa 144 i Edena Azara sa 114 bodova. Upravo je Mesi osvajao ovo priznanje u prethodne tri godine. Međutim, zanimljiv je dalji redosled u glasanju jer se zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo nalazi tek na desetoj poziciji sa samo pet bodova.

Četvrti je Kevin de Brujne (36 glasova), pa slede: Nejmar (18), Pol Pogba (14), Kristijan Eriksen (10), Miralem Pjanić(7), Hames Rodrigez (7), Kristijano Ronaldo (5), Isko (3), Žoržnjo (3), Kilijan Mbape (3), Ivan Rakitić (3), Filipe Kutinjo(2), Toni Kros (1) i Tijago Alkantara (1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading