Bejl ide Ronaldovim stopama!

Autor: Tanjug

Sport

30.11.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni fudbaler Real Madrida Geret Bejl mogao bi uskoro da karijeru nastavi u Italiji, izjavio je njegov menadžer Džonatan Barnet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bejl će u Italiju

Velšanin je, prema rečima njegovog zastupnika, trenutno zadovoljan u redovima prvaka Evrope, ali nije isključeno da jednog dana zaigra na Apeninima i krene putem Kristijana Ronalda, koji je letos iz Reala prešao u Juventus.

- Geret je jako srećan u Realu, ali ako gledamo u budućnost sve je moguće na transfer tržištu. Odlazak Ronalda je veliki gubitak za Madriđane, Bejl je voleo da igra sa njim. Istina je da je Ronaldov dolazak u Italiju doprineo da i ostale fudbalske zvezde razmišljaju o Seriji A- rekao je Barnet za Tutosport.

Bejl je pet godina član kraljevskog kluba, otkad je prešao iz Totenhema za tadašnji rekord od 100 miliona, i do sada je postigao 94 gola na 206 utakmica.


Sa Realom je osvojio sve što je mogao - četiri trofeja Lige šampiona, dva Svetska klupska prvenstva, Primeru, Superkup Španije, dva UEFA Superkupa i Kup kralja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading