MIRKOVIĆ: Obratite se na drugu adresu, nepoštenje ne stanuje u Humskoj!

Autor: Tanjug

Sport

30.11.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković odbacio je bilo kakvu povezanost kluba u nečasne radnje u ubedljivoj pobedi nad vranjanskim Dinamom (6:0) u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana

Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije, po nalogu UEFA, otvorila je istragu zbog sumnje u neregularnost utakmice odigrane u Humskoj proteklog vikenda, koju je obeležio golman gostiju Uroš Ðurić komičnim kiksom kod prvog pogotka.

- Poručio bih da nepoštenje ne stanuje u Humskoj. Ako neko hoće da se bavi tim stvarima neka se obrati na drugu adresu- rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Mirković ističe da u pojedinim sumnjivim mečevima "postoji zid ćutanja i tišine".


- Izgleda da nikoga više ne zanima famozna utakmica pre dve nedelje (Proleter - Radnički prim. aut). Posle neko pokušava da stavi znak jednakosti, nimalo maštovito. Nemam nameru da se bavim tim stvarima, već sam izgubio fokus- rekao je Mirković.
RepublikaFoto: Starsport

O narednom rivalu u Superligi Srbije, Mladosti iz Lučana, Mirković je imao samo reči hvale.


- Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv iskusnog i disciplinovanog tima. Mladost je prava takmičarska ekipa i nekoliko godina je u vrhu srpskog fubdala. Znamo ih vrlo dobro, a odlično su i vođeni sa klupe. Dugo su na okupu, što je retkost u srpskom fudbalu- rekao je Mirković.

Mirković će prvi put u sezoni imati sve igrače na raspolaganju, pošto nema povređenih i suspendovanih.

Za teren u Lučanima, trener crno-belih kaže, da će verovatno biti težak za igru.
RepublikaFoto: Starsport

- Prema informacijama koje imamo nije bilo snega, što je dobra varijanta, ali je pet ili šest stepeni u minusu. Prognoza je da je će sutra biti blago u plusu, ali verovatno je "kaljuga". Šta da se radi, kako nama, tako i njima- zaključio je Mirković.

Utakmica 18. kola Superlige Mladost - Partizan igra se ove subote u Lučanima od 15.30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading