GLADAN SAM GOLOVA, NEKA ČEKAJU BAJERN I LIVERPUL!

Autor:

Sport

01.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski Falkao Luka Jović gazi i ne staje!

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović

 Špic Benfike, na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, s dva nova gola potopio je Marselj u Ligi Evrope (4:0) i vinuo se na vrh liste strelaca sa Daburom iz Salcburga (obojica dali po pet golova). Dominira Jović i u Bundesligi, nestvarnih devet golova na 10 mečeva, svaki 71 minut pogađa mrežu rivala, pa ne čudi što u redu za njegov potpis stoje velikani Bajern i Liverpul. Ipak, skromni 20-godišnjak iz Bijeljine s obe noge stoji na zemlji i ne razmišlja o transferu karijere, već je, kako sam kaže, fokusiran na ono što najbolje radi - davanje golova!

- Ne bih toliko isticao sebe, najbitnije je da kao tim napredujemo i da pobeđujemo. Eto, odlični smo u Ligi Evrope - pet od pet! Idemo dalje - počinje priču Jović.

n Koliko znači što uz sebe imaš srpsku koloniju u Frankfurtu? Kostić i Gaćinović te hrane asistencijama, a tu je i Hrvat Rebić...

- Puno, zaista puno. Imamo fantastičan odnos, što potvrđuju rezultati. Družimo se i van terena, stvarno smo dobri drugari. Najčešće igramo ne ljuti se, čoveče, tu Kole najčešće gubi.

n Moćno deluješ na terenu, doveo si liniju u red. Ranije, dok si bio u Zvezdi, kružile su po gradu priče da voliš brzu hranu, jesi li se rešio tog poroka?

- Imam 87 kilograma na 182 cm. Kada sam napustio Zvezdu, ugojio sam se još osam kilograma, bio sam nikad teži, ali sam se doveo u red. Opuštam se svakodnevno i dalje, ali pazim da ne preteram. Sve je dozvoljeno u granicama normale.

n Bajern i Liverpul pomno prate tvoje bravure i rutinske egzekucije. Imaš li sna kada znaš da takve aždaje žele da te dovedu?

- Imponuje, ali ne bih o tome, fokusiran sam samo na Ajntraht i postizanje golova.

n Da li zacrtao neki cilj koliko golova u Bundesligi, Ligi Evrope?

- Ništa nisam zacrtao, daću maksimum i na kraju sezone ćemo pričati da li je moglo bolje ili ne - završio je priču ubica golmana Luka Jović.

Radonjiću dres za utehu

Rastužio je Jović svog drugara Nemanju Radonjića u demoliranju Marselja, ali će obojica nositi uspomene sa tog okršaja.

- Moj tim je pobedio, dao sam dva gola, a mi smo posle meča razmenili dresove i pričali o nekim našim privatnim stvarima - misteriozan je Luka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vu

02.12.2018 02:41

Samo nemoj u Liverpul, unistise nam sve talente!