Partizan ide u Lučane, Zvezda lovi "zmajeve"

Autor:

Sport

01.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se UEFA bavi nameštaljkama u Superligi, nastavljaju se borbe za prevlast u domaćem fudbalu. Tako se Partizan nada da će smanjiti prednost u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, ali i da će preskočiti Radnički, koji još drži drugo mesto. Crno-beli će u subotu (15.30, Arena sport 1) gostovati Mladosti u Lučanima, a njihov trener Zoran Mirković očekuje težak duel.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

- Biće izuzetno teško. Jak protivnik, disciplinovan, iskusan. Prava takmičarska ekipa. Nekoliko godina su već u vrhu srpskog fudbala, imaju kostur tima dugo na okupu, a to je retkost kod nas. Odlično su vođeni - rekao je Mirković.

Biće to repriza finala kupa u kom je "parni valjak" slavio sa 2:1.

- Ova utakmica se razlikuje od te. Ali pogledajte tu prvu utakmicu u prvenstvu. Znamo da su nam uzeli dva boda kod kuće. To je taj isti sastav, plus Odita. Ponavljam, čvrsta, takmičarska ekipa, biće teško sigurno - kazao je Mirković.

Crvena zvezda će u nedelju (18.00, Arena sport 1) loviti "zmajeve", pošto joj u goste dolazi Voždovac, dok će Radnički u subotu (18.00) gostovati Dinamu u Vranju.

SUPER LIGA, 18. kolo

Petak Bačka - Napredak 3:3
Subota

Rad - Vojvodina 13.00

Zemun - Radnik 13.00

Mačva - Čukarički 15.00

Mladost - Partizan 15.30

Dinamo - Radnički 18.00

Proleter - Spartak 18.00

Nedelja Crvena zvezda - Voždovac 18.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading