NIŠ ČEKA MILIONE: Olimpijakos dobro plaća Ranđelovića, Lalatović ostaje u Radničkom?

Autor:

Sport

01.12.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović je ove jeseni ostavio sjajan utisak sa Radničkim u Superligi, gde je drugoplasiran posle 17 kola, a prethodno se na pravi način predstavio i u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ipak, i dalje je neizvesno hoće li popularni Lalat ostati u Nišu i posle 16. decembra, kada mu ističe ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

- U Nišu se osećam lepo, volim klub i navijače, ne krijem da bih voleo da ostanem ovde i posle Nove godine, a to umnogome zavisi od predsednika kluba Ivice Tončeva. Razgovaraćemo u decembru i pronaći zajednički jezik - istakao je Lalatović za ''Novosti''.

Ako do dogovora dođe i Lalatović ostane, glavni cilj na proleće bio bio osvajanje jednog trofeja, prvenstveno Kupa Srbije, jer će se finale igrati u Nišu. On je ponosan na sve do sada urađeno, jer to za posledicu ima i unosne transfere njegovih igrača. Na primer, Lazar Ranđelović je već prodat Olimpijakosu, u Radničkom nastupa kao pozajmljen igrač, a Lalatović je otkrio i koliko su Nišlije zaradile od tog transfera. Ali, taj transfer bi mogao da bude uvod u neke još atraktivnije, nada se Lalatović.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog

- Najponosniji sam na to što, u kome god klubu da sam radio, igrači su igrali dobro, prodavali su se u velike klubove. Menjao sam živote njima i njihovim porodicama, mnogi od njih rešili su svoju egzistenciju, igraju u ozbiljnim klubovima i napravili su dobre ugovore. Gde god sam radio pravili smo milionske transfere, od dolaska u Niš već smo napravili transfer od 550.000 evra prodajom Ranđelovića u Olimpijakos, siguran sam da ako budem ovde i nakon decembra napravićemo još veće transfere. Ono čemu težim je osvajanje nekog takmičenja, jer ako ne uzmete trofej kao da niste bili trener - izjavio je Lalatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading