PRVA REAKCIJA SELEKTORA - KRSTAJIĆ ZA REPUBLIKU : EP je cilj, na ovaj ili onaj način!

Autor:

Sport

02.12.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša reprezentacija saznala je rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a to su Portugal, Ukrajina, Litvanija i Luksemburg. Selektor Mladen Krstajić pratio je žreb u Dablinu, a kako je i sam rekao za naš portal cilj "orlova" je prilično jasan.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

- Možda nije toliko atraktivna grupa po imenima, ali je svakako jaka. Igrali smo u skorije vreme sa većinom, Litvaniju smo dva puta pobedili u Ligi nacija. Naš cilj se zna, želimo na Evropsko prvenstvo, da li kroz kvalifikacije ili novoformirano takmičenje - rekao je Krstajić za naš portal.

Da li je bitnija Liga nacija ili kvalifikacije?

- Uvek nam je najbitnije šta prvo sledi, a to su kvalifikacija za EP.

Ima li prostora za igrače koji nisu bili pozivani u prethodnom periodu, računate li na njih?

- Mnogo puta sam to pominjao. Srbija je na prvom mestu. Računam na sve igrače, uvek je tako bilo. Gledamo svoju državu, svoju naciju. Komuniciram međusobno sa svima, zajednički cilj je da Srbija napreduje u svakom pogledu.

Prethodnih dana govorilo se o vašoj smeni?

- Sastavni deo posla je da se pominju imena i smene. Ne dotiču me puno te priče, samo radim svoj posao. Biće prilike za razgovor o toj temi u narednom periodu - zaključio je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading