LUDI DERBI LONDONA: Tuča, provokacija, krađa i na kraju najslađa pobeda Arsenala

Autor:

Sport

02.12.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E, to je derbi... U 14. kolu Premijer lige snage su odmerili Arsenal i Totenhem. U meču za prevlast u Londonu domaći su slavili - 4:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ove utakmice su zaista specijalne... U 90 minuta meča stalo je sve. Od dobrog fubala, majstorskih poteza, pa do stvari kojima nije mesto na stadionu.

Arsenal je poveo preko Obamejanga, ali je Totenhem brzo uzvratio. Dajer je izjednačio, ali je prilikom proslave gola baš naljutio rivala. Došlo je do provokacija, a malo je nedostajalo da nastane i opšta tuča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U 34. minutu Kejn je bio precizan sa penala za preokret, ali... Sudija Majk Din je uništio domaće. Način na koji je Son oboren nije imao veze sa faulom, pa se može reći da je arbitar bukvalno pokrao Arsenal.

 

 

Ipak, ovoga puta pravda je zadovoljena. Prvo je Obamajeng postigao gol za 2:2, a u 75. minutu, posle velike greške odbrane gostiju, Lakazet je savladao Ljorisa za velikih 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kao šlag na tortu stigao je gol Toreire u 77. minutu. Totenhem je u 85. minutu ostao sa igračem manje pošto je Vertongin dobio drugi žuti karton.

Arsenal je slavio, dobio veliki motiv za nastavak sezone,  a jedno je sigurno, o ovoj utakmici će se dugo pričati.

 

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading