Katalonci i Madriđani podelili bodove

Autor:

Sport

02.12.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Đirone i Atletiko Madrida igrali su nerešeno 1:1 u 14. kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Atletiko Madrid

Izabranici trenera Dijega Simeonea su došli samo do boda u Đironi, pa su pre nekompletiranog kola na trećem mestu na tabeli gde imaju 25 bodova. 

Domaćin je poveo u 45. minutu, kada je u šesnaestercu Atletika golman Jan Oblak srušio Kristijana Stuanija. Situacija je proverena VAR sistemom, a sudija je potvrdio da će se izvesti jedanaesterac. Urugvajac Stuani je bio siguran egzekutor, za svoj 11. gol u sezoni La Lige i prvo mesto na tabeli liste strelaca. 

Zanimljiv je podatak i da je Stuani u La Ligi šutirao 13 penala i da ima maksimalni učinak i da je u 21. veku prvi na listi onih igrača koji su uvek bili uspešni sa bele tačke. 

Atletiko Madrid je uspeo da izjednači tek u 82. minutu, kada je Anhel Korea uputio sjajan dugačak pas ka Dijegu Kosti, ali se isprečio štoper Đirone Honas Ramaljo i u pokušaju da izbaci loptu zatresao sopstvenu mrežu.

Đirona je šesta na tabeli sa 21 bodom i u narednom kolu će gostovati Atletiku u Bilbau. Jorgandžije će dočekati Alaves. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading