Ebisilio: Ne sećam se kad sam dao gol glavom

Autor:

Sport

03.12.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde bili su bolji od ekipe Voždovca na svom terenu (2:0), a gol na ovom meču postigao je Lorenco Ebisilio.

RepublikaFoto: Starsport

- Uvek je lepo zatresti mrežu, svaki pogodak utiče na porast samopouzdanja. Ne pamtim kad sam poslednji put postigao gol glavom, ali bitno je da se igrač snađe u situaciji. U veoma zahtevnom smo periodu, brojni igrači imaju problema sa povredama, nismo kompletni, ali i dalje obavljamo odličan posao. Nastavili smo sa pobedama, moglo je da bude i 4:0 ili 5:0. Bez nepoštovanja protivnika, mogli smo i ubedljivije da slavimo, a ne da završimo u 33. minutu. Ipak, važno je da smo napravili novi korak i uvećali razliku u odnosu na večitog rivala - istakao je Holanđanin.

Ofanzivac crveno-belih kao glavnu prepreku istakao je veoma gust raspored.

- Dobro je kad igrači ne izgledaju umorno. Možda je igra mogla da bude još malo brža, napravili smo nekoliko sitnih grešaka u drugom poluvremenu, ali sam srećan zbog tri boda i nastavka dobrih rezultata koje beležimo. Najvažnije je da izbegnemo povrede jer se već suočavamo sa kadrovskim problemima. Već u sredu očekuje nas gostovanje Spartaku i neophodno je da se što bolje spremimo za utakmicu u Subotici - rekao je Ebisilio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading