JOVANČIĆ: Raduje što smo prebrodili pobede, a još više što je Partizan daleko iza!

Autor:

Sport

03.12.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bela javnost, osim sa tri boda, iz meča protiv Voždovca mogla je da bude zadovoljna i povratkom nekolicine povređenih igrača. Boaći je posle duže pauze upisao takmičarske minute, Pavkov je ponovo predvodio napad šampiona, a povredu je definitivno iza sebe ostavio i Dušan Jovančić.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Jovančić prebrodio pobede

Po ostvarenju 16. prvenstvene pobede, Zvezdin fudbaler sredine terena imao je sijaset razloga za zadovoljstvo.

- Postigli smo dva pogotka u ranoj fazi utakmice protiv Voždovca i znatno olakšali posao u nastavku. Rival je veoma dobra ekipa, igraju kroz pas, pokazali su ambiciju da se nadigravaju i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja. Okrećemo se narednim obavezama, već u sredu nas očekuje gostovanje Spartaku i novi korak ka cilju, odbrani šampionske krune – istakao je Jovančić.

Nova tri boda, iz perspektive fudbalskog arhitekte, nisu povod za opuštanje.

- Ponovo smo se udaljili od večitog rivala, ali prednost ne sme da nas opusti. Predstoji nam još pregršt utakmica, ali i podela bodova. Potrudićemose da održimo visok nivo igre i rezultata jer dokle god pobeđujemo nije bitno kakav učinak imaju rivali- rekao je Jovančić.

RepublikaFoto: Starsport

Jovančiću nisu promakli ni sve češći komplimenti na račun njegovih igara.

- Prijaju pohvale, ne ispratim sve komentare, ali mi ih neretko drugari proslede i svi su pozitivni. Drago mi je što zvezdaši cene moj trud, ali i igru celog tima. Potpuno sam se oporavio od povrede, u Napulju sam igrao 30 minuta, protiv Voždovca 60 i zdravstveni problemi sada su prošlost. Nadam se da ćemo već u sredu, u Subotici, nastaviti sa usponom forme – rekao je vezni igrač crveno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading