Superliga: Spartak čeka Zvezdu na renoviranom stadionu

Autor: Tanjug

Sport

04.12.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu su na programu utakmice vanrednog 19. kola fudbalske Superlige Srbije u kojem jesenji prvak Crvena zvezda gostuje Spartaku na renoviranom stadionu u Subotici, a Partizan protiv Zemuna u Humskoj želi povratak na pobednički kolosek.

RepublikaFoto: Starsport

Nakon što je ove sezone bio "podstanar" u Kuli zbog radova na Gradskom stadionu u Subotici, Spartak se konačno vratio na svoj teren, koji će zajedno da premijerno isproba i aktuelni šampion.

Zvezdi nikada nije bilo lako na severu zemlje, ali joj je imperativ da na pravi način finišira prvi deo sezone i drži veliki razmak u odnosu na niški Radnički i Partizan.


Partizan se kiksom u Lučanima ponovo udaljio od večitog rivala i drugoplasiranog Radničkog i nema pravo na novi na svom terenu protiv Zemuna ako želi da ostane u trci.

Fudbaleri Radničkog idu na teško gostovanje Voždovcu, Napredak čeka Proleter, a Radnik ekipu Rada.

Raspored utakmica: Čukarički - Bačka (16 sati), Mladost - Dinamo (16), Napredak - Proleter (16), Radnik - Rad (16), Spartak - Crvena zvezda (16), Voždovac - Radnički Niš (16), Partizan - Zemun (18.30).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading