Rafinja poput feniksa: Treća teška povreda, OPORAVAK SLEDI

Autor:

Sport

04.12.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je obelodanjeno na sajtu katalonskog kluba, fudbaler Barselone Rafinja Alkantara je uspešno operisan, u pitanju je bio zahvat povodom povrede ligamenata levog kolena.

RepublikaFoto: instagram.com/rafinhaaa93
Rafinja

Brazilac je ove sezone odigrao četiri meča u Primeri, dva u Ligi šampiona i jedan u Kupu kralja, ali će po svemu sudeći to biti njegov učinak za čitavu sezonu, kako se predviđa da će se na teren vratiti tek za šest meseci.

Ovo je treća teška povreda u karijeri 25-godišnjeg fudbalera Barse, kako je 2015. godine zbog povrede ligamenata desnog kolena van trenera proveo 202 dana.


Maler ga je ponovo strefio drugog aprila minule godine, kada se povredio u utakmici sa Granadom, izvršena je tada artroskopija na njegovom desnom kolenu zbog problema sa unutrašnjim meniskusom, pa je van stroja bio čak 290 dana.

Letos je bio na pragu odlaska iz kluba, ali je na kraju ostao u Barseloni, međutim, doživeo je novu povredu zbog koje je završio sezonu već početkom decembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading