Sergej zapušio usta novinarima!

Autor:

Sport

04.12.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić se našao u idealnom timu kola Serije A, a karijera srpskog reprezentativca je oduvek bila zanimljiva fudbalskoj javnosti, pa je ovo priznanje bilo povod za nove priče o transferu i plati defanzivca "nebeskoplavih".

Sergej Milinković Savić

Novinari u Italiji su odmah počeli sa spekulacijama, a poslednje glase da su Inter i Milan zainteresovani za reprezentativca Srbije.

Sam Sergej je u razgovoru sa predstavnicima medija pokušavao da bude što realniji.

- Prošlog leta nije bilo lako, jer su se spekulacije pojavljivale svakog dana. U svakom trenutku sam znao da sam igrač Lacija i srećan sam što sam ostao u klubu. Potpisao sam petogodišnji ugovor sa klubom- rekao je Sergej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nije mogao da se odbrani od novinara koje naročito interesuje njegova cena.

- Što se tiče interesovanja drugih klubova i moje cene na tržištu, najbolje bi bilo da pitate mog agenta o tome. Ja nisam zadužen za te stvari. Naporno treniram i samo sam skoncentrisan na teren- rekao je Milinković Savić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading