OGLASIO SE: Savićević progovorio o meču sa tzv. Kosova

Autor:

Sport

05.12.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo biti u grupi protiv tzv. Kosova. O tim mečevima govorio je i prvi čovek fudbala u toj zemlji Dejan Savićević.

RepublikaFoto: Starsport

- Nama kao Savezu biće jako teško da organizujemo tu utakmicu. Sa te administrativne strane je grupa dosta zahtevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje neki veliki događaj, tako da računam da će i ovu utakmicu protiv Kosova odraditi kako treba. Ona je i teža nego meč sa Srbijom, jer ćemo sada imati tri strane: srpsku, crnogorsku i albansku - rekao je Savićević.

Predsednik FSCG veruje da će Srbija uspeti da se plasira na EP.

-  Srbija je iz tog prvog šešira dobila Portugaliju koja je čvrsta ekipa, ali je Srbija već pokazala da može da igra sa njima. Borba za to mesto koje vodi na EP će biti sa Ukrajinom, dok ove dve selekcije nemaju šta da traže. Mislim da Srbija ima veliku šansu da se plasira na EP - zaključio je Savićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading