ZVEZDA STAVILA JESENJU KRUNU: "Soko" Ben očerupao "golubove"

Autor:

Sport

05.12.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odličnom igrom protiv Spartaka iz Subotice najavili su duel sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona. "Golubovi" su bili lak plen za crveno-bele koju su na "krilima" El Fardu Bena stigli do više nego sigurnog trijumfa (3:1).

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ekipi Vladana Milojevića trebalo je svega pet minuta da reši pitanje pobednika. Nakon stative Veljka Simića, odnosno prečke Bena, te pete Gorana Čaušića koju je nekako sa linije spasio golman Miloš Ostojić odbrana domaćih konačno je kapitulirala u 36. minutu pred Markom Gobeljićem koji je svojim petim pogotkom u sezoni načeo Spartak, a nakon faula Nemanje Ćalasana nad Milanom Pavkovim napadač as Komorskih ostrva duplirao je vođstvo gostiju iz Beograda.

I u drugom poluvremenu nastavila se inicijativa šampiona Srbije. Ben je ponovo bio glavni akter pred golom "golubova" i u 69. minutu drugim golom na meču. Tek tada je domaćin počeo da igra pa je najbolju priliku propustio Bojan Čečarić na nekih 15 minuta pred kraj utakmice, a onda se isti igrač konačno i upisao u strelce u nadoknadi vremena.

Ono što sigurno može da brine kako Milojevića tako i navijače crveno-belih jeste povreda Milana Borjana koji je na nosilima iznet sa terena.

 

Rezultati 19. kola Superlige Srbije:

Mladost - Dinamo 2:0 (Pejović 35 penal, Radivojević 75)

Napredak - Proleter 1:1 (Vulić 41 penal - Tanasin 58)

Radnik - Rad 1:0 (Pantelić 37)

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (Čečarić 90 - Gobeljić 36, Ben 42 penal, 69)

Voždovac - Radnički Niš 0:1 (Stanisavljević 64 penal

Vojvodina - Mačva 1:1 (Arsić 27 - Jovanović 87)

Čukarički - Bačka 3:0 (27, 53 Mudrinski, 51 Kajević)

Partizan - Zemun (18.30 časova)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading