BIĆE PAKLENO SA KOSOVOM, TEŽE NEGO SA SRBIJOM!

Autor:

Sport

06.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su u nedelju na žrebu kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2020. godine izvlačene kuglice sa imenima timova, prvi čovek Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević (52) imao je samo jednu želju - da "sokolovima" iz petog šešira ne zapadne tzv. država Kosovo.

STIŽE U PODGORICU: Hašim Tači

Ipak, sudbina se poigrala sa našim susedima i dodelila im za rivala u A grupi upravo reprezentaciju lažne države koju je UEFA sramno priznala kao punopravnu članicu pre dve i po godine. Baš zbog ogromnih tenzija koje će pratiti te duele, legendarni fudbaler Zvezde i Milana ima glavobolju.

- Biće nam teško da organizujemo utakmicu protiv Kosova. Sa te administrativne strane grupa je dosta zahtevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje meč visokog rizika, tako da računam da će i duel protiv Kosova odraditi kako treba. Biće to teže i zahtevnije nego što je to bilo protiv "orlova" u Ligi nacija jer ćemo sada imati čak tri strane - srpsku, crnogorsku i albansku - istakao je Genije za Telegraf.rs

RepublikaFoto: Starsport
Dejo Savićević

Dejo dodaje da je optimista u pogledu šansi da Crna Gora u konkurenciji Engleske, Češke, Bugarske i Kosova osvoji jednu od prve dve pozicije i na taj način se plasira na EVRO 2020. godine.

- Bih bio zadovoljan da nam nije zapalo Kosovo, upravo zbog ovih političkih i nacionalnih pitanja koja su posredi - zaključio je Savićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading