Mirković zadovoljan ali opet strepeo

Autor:

Sport

05.12.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju se svi problemi ovog tima Partizana, od koga je neefikasnost verovatno najveća. To se videlo i u večerašnjoj pobedi nad Zemunom 1:0 i to je nešto od čega Zoran "Bata" Mirković ne beži. Ali, zašto je to tako?

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Zadovoljan sam rezultatom, zadovoljan sam i igrom, mogu da kažem. Stvarali smo dosta šansi, međutim, opet, po ko zna koji put, promašili smo dosta, baš dosta šansi. Umesto da ovaj meč prelomimo i rešimo ranije, opet smo strepeli do poslednjeg minuta - rekao je Mirković posle utakmice.

Ali, zašto je to tako? Je l' vam fali igrača ili je neka psihologija u pitanju? Dešava se da igrač uđe u 16 i počne da okleva...

- Ima i jednog i drugog, ali kada se nađeš u izglednoj situaciji za gol, treba da preuzmeš odgovornost i da šutiraš. U masi slučajeva odlažemo rešenje, odigravamo gde se...kao da nam fali ta glad za golovima - rekao je Mirković.

Ima Partizan problema i sa povredama, a do kraja polusezone ostala su još dva kola u kojima crno-beli igraju protiv Rada i Mačve.


- Izguraćemo, još dve utakmice, još 10 dana, ali dve teške utakmice sa ekipama koje se bore za opstanak. I ova utakmica je bila izuzetno teška, koliko god to izgledalo drugačije sa tribina. Teško je da dobiješ tri puta istu ekipu u kratkom periodu - rekao je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading