RANIJERIJEV (NE) PRIJATELJSKI REMI: Kapiten Mitar pakovao, "lisice" videle heroja!

Autor:

Sport

05.12.2018

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama i Lestera pobedili su bodove (1:1) u 15. kolu Premijer lige. Ponovni susret Klaudija Ranijerija sa nekadašnjim klubom Aleksandar Mitrović je uveličao asistencijom za jedini pogodak svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Nema sumnje da je Fulam zaista zaigrao bolji fudbal. Nakon pobede protiv Sautemptona te donekle očekivanog poraza od Čelsija, ekipa Klaudija Ranijerija odigrala je nerešeno sa Lesterom. Delovalo je da bi "kotidžersi" mogli i do celog plena kada je Mitrović u 42. minutu proigrao Abubakara Kamaru koji je matirao Kaspera Šmajhela. 

Ipak, odvor je stigao 15 minuta pre kraja meča kada je mladi Džejms Medison postavio konačan rezultat. Ne treba zaboraviti i da je naš reprezentativac ponovo nosio kapitensku traku, ovoga puta od početka meča.

Na drugim terenima nije bilo iznenađenja, osim u sudaru "vukova" i "plavaca", gde je Vulverhempton nakon preokreta uspeo da uzme meru ekipi koja se bori za titulu prvaka Čelsiju (2:1) . Liverpul je takođe nakon preokreta za svega sedam minuta slomio Barnli u gostima (1:3), a bodove su pobedili Everton i Njukastl (1:1).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading