RANIJERI: Murinjo je...

Autor:

Sport

06.12.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri rekao je da je Žoze Murinjo izuzetno važan za fudbal pred gostovanje svog tima Mančester junajtedu.

RepublikaFoto: youtube.com/Football TV
Klaudio Ranijeri

Duel između Junajteda i Fulama igra se u subotu na "Old Trafordu", a biće to prvi okršaj Ranijerija i Murinja otkako je italijanski stručnjak dobio otkaz u Lesteru. 

Poznato je da je Portugalac pružio podršku Ranijeru pošto je napustio "Lisice" devet meseci posle titule, time što je nosio njegove inicijale, a od tada su njih dvojica redovno u kontaktu. Murinjo, inače, često ima sukobe sa drugim menadžerima, a prethodno je kritikovao Ranijerija dok je vodio Čelsi, ali i Romu u Seriji A, kada su obojica radili u Italiji. Međutim, situacija se u međuvremenu promenila.

- On mi je prvi poslao poruku da bi mi poželeo dobrodošlicu. On je zaista prijatelj. Razgovaramo o svemu. Bila je to samo poruka, ali ponekad i razgovaramo, on je sjajan čovek. Dugo se poznajemo, kada je vodio Čelsi i radio u Italiji, bio je izuzetno ljubazan prema meni. On je sjajan čovek, trener, menadžer, a za fudbal je veoma važan. Uživam u tome što sam se vratio, vratio sam se kući - istakao je Ranijeri.

Ranijeri je na klupi zamenio Slavišu Jokanovića, kojem je uručen otkaz posle lošeg starta sezone. "Lisice" su od dolaska italijanskog stručnjaka upisale po jednu pobedu, remi i poraz, dok Junajted ne zna za trijumf na poslednje četiri utakmice u Premijer ligi.

 


- Junajted je jedan od najboljih timova u Premijer ligi, ali i Ligi šampiona. Čeka nas fantastičan tim na sjajnom stadionu, ali mi želimo da se pokažemo. Znamo da je teško, ali ništa nije nemoguće. Junajted je sve bolji, biće teško, tako da moramo da budemo savršeni. Svaki menadžer bi želeo pobedu, to je i želja, ali moramo da poštujemo Junajted. Na svakom meču napredujemo, ali nije lako kada ostajete na začelju tabele i nije lako biti siguran potpuno u sebe. Želim da unesem samopouzdanje u svoj tim, ali kada se postignu dva-tri dobra rezultata ono samo raste i uveren sam da ćemo u tome uspet - naglasio je Ranijeri.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading