Na koga prvo pomislite kada neko kaže Ronaldo?

Autor:

Sport

07.12.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Brazilac Ronaldo smatra da je samo po jednom segmentu igre sličan sa Kristijanom Ronaldom, a iznenadio je nedorečenom izjavom o posvećenosti usavršavanju fudbalskog talenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo uporedio sebe sa Kristijanom

Brazilac Ronaldo je u jednom intervjuu pričao o sličnostima i razlikama sa napadačem Juventusa.

- Različiti smo zbog pozicije na kojoj igramo i načina na koji izvršavamo zadatke na terenu. Kristijano ima svoj način na koji pokušava da stigne do protivničkog gola, a on je različit od moje fudbalske zamisli- rekao je Zuba.

A evo po čemu su isti Brazilac i Portugalac.

- Ono po čemu smo isti je želja za postizanje gola. Mislim da je Kristijano u odličnoj formi s obzirom na njegove godine, a vidi se da postoji želja da i dalje napreduje- rekao je proslavljeni Brazilac.

Portugalac je sa 10 postignutih golova u 14 utakmica prvi strelac Serije A i najbolji golgeter "stare dame" na startu sezone u poslednjih 50 godina.

- Mogu da kažem da je razlika između nas način treninga i vremena posvećenog usavršavanja talenta. Ja sam trenirao jer sam morao, a Kristijanu je to strast. Da sam radio koliko on...- ostao je nedorečen Ronaldo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading