PRED RAD - Mirković: U tom klubu sam sve naučio

Autor:

Sport

08.12.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana očekuje utakmice Superlige protiv ekipe Rada, a trener Zoran Mirković ističe da je emotivan pred meč na Banjici.

RepublikaFoto: Starsport

- Njihovo stanje na tabeli ne odgovara kvalitetu i potencijalu te ekipe. To je jedna čvrsta i borbena ekipa. Imaju grupu starih i iskusnih igrača, a opet u drugom redu mlade i perspektivne igrače, mahom iz Radove škole, koji su prošli maltene sve selektivne procese naše reprezentacije. Sigurno nas očekuje težak duel. I vreme je i ovakvo kakvo jeste, imam informaciju da ni teren nije u baš najsjajnijem izdanju, ali šta da radimo. Mi uvek idemo na pobedu - rekao je Mirković.

On dodaje da mu nije lako kad igra protiv Rada.

- Ima emocija naravno. To je moj klub, tamo sam ponikao, napravio prve fudbalske korake. Klub u kome sam najviše naučio i o fudbalu i o životu. Radujem se viđanju s tim ljudima, nije mi drago kad moramo da se odmerimo.

Mirković zna šta je važno u ovom meču.

- Rani gol je uvek dobro došao. Ali kad mašite prilike normalno je da se kako utakmica odmiče uvlači i nervoza... I kad damo gol, pa mašimo šanse, a rezultat ostaje isti, uvlači se nervoza. Nama se dešavalo u tri ili četiri utakmice da smo u finišu primali golovi, gubili bodove. I ostaju takve situacije u podsvesti svima nama.

Utakmica 20. kola Superlige između Rada i Partizana na programu je u nedelju od 17 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading