RANIJERI IM OLAKŠAO: Jedan od glavnih zadataka fudbalera Junajteda je bio da zadrže Mitrovića!

Autor:

Sport

08.12.2018

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda su odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone protiv Fulama koji su savladali sa ubedljivih 4:1, a strateg "đavola" Žoze Murinjo ima čime da bude zadovoljan posle ovog meča. On je istakao kao ključnu stvar na meču to što su njegovo fudbaleri zaustavili srpskog reprezentativca, Aleksandra Mitrovića.

Strateg "đavola"

- Prvo poluvreme je bilo zaista veoma dobro. Nismo dali šansu Fulamu. Bili smo jaki, agresivni, a igrali smo sa puno intenziteta. Na momente je to bio prelep fudbal. Prvo poluvreme je bilo perfektno. Drugo poluvreme ide na dušu Ranijeriju. Napravio je dve izmene koje su unapredile njihovu ekipu, što nam je stvorilo probleme koje nismo imali. Takođe, mislim da su neki moji igrači bili umorni. Nekoliko faktora je uticalo da drugo poluvreme ne bude kao prvo- rekao je Murinjo posle utakmice.

Ranijeri je u drugom poluvremenu zamenio najboljeg strelca ekipe, Aleksandra Mitrovića.

- I sa loptom i bez nje smo igrali snažno. Bez lopte smo pritiskali i zadržali Mitrovića od našeg gola. Sa loptom u nogama je bilo lako, jedan ili dva dodira. Bili smo veoma dobri-

Proteklih dana se govorilo o nezadovoljstvu igrača Junajteda Murinjom, ali je sada posle pobede nad Fulamom situacija mnogo bolja.

- Igrači su pokazali da mogu da budu bolji tim nego što jesu. Kada je solidarnost u ekipi, kada svi daju maksimum, tada privlačite pozitivne stvari- zaključio je Murinjo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading