SITI NEPOBEDIV? MA KAKVI! Sarijeva četa vlada Londonom!

Autor:

Sport

08.12.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 15 odigranih kola i gotovo četiri meseca bez poraza u Engleskoj, seriji Mančester sitija smrklo se u Londonu. Čelsi se ponovo vratio u trku za šampionski naslov (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rešio sve dileme - David Luiz

Ekipa Maurisija Sarija odigrala je verovatno i najbolju utakmicu u ovoj sezoni. Zaustavila je zahuhtale "građane" koji su se možda i prerano opustili misleći da će svi ostali timovi da kaskaju za njima do kraja sezone.

Međutim, nisu tako mislili "plavci" koji su pokazali da ih nije uzdrmao poraz od Totenhema. Prvo odlični Francuz pogađa na isteku prvog poluvremena i šalje domaće na odmor sa prednošću, a onda kao hladan tuš dolazi drugi gol Davida Luiza posle kornera u 78. Tada je bilo jasno i Pepu Gvardioli da njegov tim više nije neporažen. Sada samo Liverpul može da se pohvali da ga niko na Ostrvu nije pobedio, a i liderska pozicija prešla je u ruke "Redsa" tako da se može reći da je ovo dupli poraz "građana".

Čelsi je živ!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading