NI NAPREDAK NIJE DORASTAO ZVEZDI: Crveno-beli se zagrejali za PSŽ!

Autor:

Sport

08.12.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak rezultatom 3:0 u derbi meču 20. kola Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su počeli ofanzivno, što je i očekivano, od samog starta se igra odvijala na polovini Kruševljana.

Zvezda je krunisala terensku inicijativu već u 13. minutu, Veljko Simić je zatresao mrežu odličnim udarcem sa 16 metara. To je bio njegov sedmi gol u šampionatu. Nastavila je Zvezda da napada, ređale su se šanse pred golom Petrovića, ali nije htela ponovo lopta u gol. Ispromašivali su se crveno-beli, ali su uspeli da nadoknade propuštene šanse.

Simbolično, u 27. minutu, Delije su na sebi svojstven način obeležile 27 godina od pobede nad Kolo Kolom i osvajanja svetske krune.

 

 

Kruševljani su uspeli da stvore samo jednu ozbiljniju priliku u prvom delu igre, a Pavkov je zatresao mrežu Napretka, ali gol je poništen zbog ofsajda.

Pokušali su izabranici Milorada Kosanovića da zaigraju opasnije u drugom poluvremenu, ali nedovoljno. Zvezda je uvećala vođstvo u 60. minutu. Korner je izveo Ben, a defanzivac gostiju Veškovac nespretno reagovao i zatresao je sopstvenu mrežu.

Tačku na meč je stavio Ben u 79. minutu posle ogromne greške Kruševljana.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading