PORUKA IZ ZVEZDE: Idealna uvertira za PSŽ

Autor:

Sport

09.12.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je spremna za Ligu šampiona i PSŽ. Napredak je lako savladan, a odličan na ovom meču bio je Veljko Simić.

RepublikaFoto: Starsport

- Veoma sam zadovoljan kako je je sve izgledalo protiv Kruševljana. Napredak je veoma kvalitetna ekipa, a mi smo uspeli dva puta da je pobedimo rezultatom 3:0 u jednoj polusezoni. To dovoljno govori o našem kvalitetu i nivou fudbala koji pružamo. Pobeda nad Kruševljanima sada je iza nas, a predstoji nam definitivno duel polusezone. Napravili smo idealnu uvertiru u gostovanje Pari Sen Žermena. Pokušaćemo da odmorimo , a onda da još jednom oduševimo navijače - istakao je krilni napadač.

Simić je novim pogotkom zadržao korak za Benom, prvim strelcem tima, i vodećim golom je najavio trijumf od 3:0 u 20. kolu domaćeg prvenstva.

- Odigrali smo uigranu akciju, dobio sam fantastičan pas od Ebisilija, lepo šutirao i drago mi je da je sve krunisano pogotkom. Raduje me pobeda i lični učinak. Verujem u sebe, možda nisam očekivao da budem drugi strelac tima, ali svakako taj podatak budi zadovoljstvo. Potrudiću se da dajem svoj maksimum i ubuduće i da nastavim da doprinosim što boiljim rezultatima ekipe - rekao je Simić.

Utakmica Lige šampiona protiv PSŽ-a, na programu je u utorak (21.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading