ĐUKANOVIĆ ISKREN: Zašto je veliki navijač Zvezde poklonio kartu za PSŽ

Autor:

Sport

11.12.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović je poznat kao veliki navijač navijač Crvene zvezde, ali... Narodni poslanik je odlučio da duel između crveno-belih i PSŽ-a ne prati uživo na stadionu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

- Nešto čudno mi se dogodilo, ali protiv sebe nisam mogao. Naime, svoju kartu za utakmicu sa Pari Sen Žermenom sam poklonio. Generalno, uopšte me ne zanima Liga šampiona i to sam primetio još u prvoj utakmici sa Napolijem. Nikakvu emociju nemam vezano za to odvratno bogataško takmičenje - napisao je Đukanović.

On je nastavio u istom ritmu.

- Jedino mi je milo što smo kao klub zaradili i finansijski se stabilizovali. Utakmice me ne interesuju. Posebno i zbog činjenice da na te utakmice dođe ogromnim delom antifudbalska publika koju zanima da gleda PSŽ ili Liverpul, a ne Zvezdu. Ja ću da gledam Zvezdu sa Radnikom, Napretkom i sa klubovima kada dolaze na tribine pravi navijači. Ova bogataška takmičenja prezirem da gledam i, eto, poklonio sam kartu - zaključio je on.

Meč između Crvene zvezde i PSŽ-a na programu je od 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading