"CRVENO-BELA KRV": Nova misija je pred "delijama" na "Marakani"!

Autor:

Sport

12.12.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdina tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, biće održana u četvrtak i petak, 13. i 14. decembra, u prostorijama Medija centra stadiona "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje crveno-belih na "Marakani"

Ovo je 15. put da klub iz Ljutice Bogdana organizuje akciju "Crveno-bela krv", a svi dobrovoljni davaoci će dobiti posebnu nagradu.

Svako ko ovaj put odluči da pomogne nekome, dobiće na poklon vaučer za ulaznicu za večiti derbi na  stadionu "Rajko Mitić" u prolećnom delu sezone.

Dobrovoljno davanje krvi biće moguće u četvrtak i petak od 10 do 18 časova kada je prilika da zvezdaši na pravi način završe godinu i pokažu kakvo srce imaju.


Nove zalihe krvi su uvek neophodne, a akcija "Crveno-bela krv" u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije svaki prethodni put je imala izuzetan odziv.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading