POSLE TEŠKIH UVREDA: Sergej ima samo jedan način da odgovori navijačima

Autor:

Sport

12.12.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško vreme za Sergeja Milinković Savića... Navijači Lacija ga već neko vreme vređaju, a trener Simone Inzagi ima rešenje za našeg vezistu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Bio sam igrač i definitivno postoje trenuci kada vam ne ide dobro. Kritičara uvek ima, a on mora da im odgovori na terenu - rekao je Inzagi.

On je dodao da Sergeja muči povreda.

- Prethodna dva dana Sergej je trenirao odvojeno od ostatka tima zbog povrede, danas se pridružio ekipi. Razumem kako se oseća. Bio sam kao igrač u sličnoj situaciji, ima trenutaka kada ne ide sve onako kako očekujete. Normalne su i kritike navijača, Sergej samo treba da odgovori na njih dobrim partijama na terenu - zaključio je Inzagi.

Sergej od početka sezone ne lični na onog igrača kojeg je prošle godine tražila cela Evropa. Igra jako loše, a navijačima najviše smeta njegov ugovor i činjenica da je dobio ogromnu platu.

Sve su jače glasine da bi već u januaru mogao da napusti klub, a čini se da je možda i najbolja opcija za Srbina. Lacijali su ga uzeli na zub, a oni baš mogu da budu neugodni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading