POSLE KRAHA U LIGI ŠAMPIONA: Spaleti pakuje kofere!

Autor: Tanjug

Sport

13.12.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Intera Lućano Spaleti nalazi se pod pritiskom nakon ispadanja iz Lige šampiona i postoji velika mogućnost da bude smenjen, prenose brojni italijanski mediji.

RepublikaFoto: twitter.com/HM

Spaleti trpi velike kritike zbog remija na "San Siru" protiv PSV-a (1:1), koji je branio u trenutku kada je Barselona vodila protiv Totenhema, pre nego što su gosti na Nou Kampu izjednačili u finišu za 1:1 i otišli među 16 najboljih u Evropi.


Zato su već krenule priče o otkazu iskusnog trenera, posebno što će za novog sportskog direktora da bude imenovan Ðuzepe Marota sa planom da pokuša da dovede Antonija Kontea, piše Gazeta delo Sport.

Marota i Konte uspešno su sarađivali u Juventusu, zajedno su osvojili tri Skudeta i utabali stazu uspesima torinskog kluba.

Konte je trenutno slobodan otkad je letos napustio Čelsi, a kao mogući kandidati figuriraju trener madridskog Atletika Dijego Simeone i Žoze Murinjo iz Mančester junajteda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading