(VIDEO) Redari Barse mučki tukli navijače Totenhema!

Autor:

Sport

13.12.2018

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Totenhema, koji su prisustovali meču Lige šampiona protiv Barselone, imali su velikih problema, a neki od njih su dobili i batine od redara na "Kamp Nou".

RepublikaFoto: twitter.com/Calum Geraghty BSc, ACIM
Redari na "Kamp Nou"

Totenhem je izrazio nezadovoljstvo zbog neprijatnosti koju su imali njihovi navijači i najavili su da će od relevantnih organa zatražiti zvanično objašnjenje.

Društveni mediji preplavljeni su snimcima na kojima se jasno vidi kako redari na stadionu i oko njega palicama udaraju pristalice londonskog kluba.

Navijač koji se zove Aleks pozvao je Totenhem da ih obavesti o svemu što se dešavalo. 


- Morao sam da se obratim svima povodom dešavanja na meču sa Barselonom. Bilo je to apsolutno odvratno i neprihvatljivo ponašanje od strane redara Barselone koji su nas tukli palicama bez ikakvog razloga. Molim zvaničnike Totenhema da pošalju ovo UEFA. Nismo sedeli na sedištima koja su nam bila na ulaznicama, ali smo svi imali mesta i nismo želeli nikakve nevolje. Očigledno je da su oni želeli probleme- poručio je navijač Totenhema. 
 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading