Sjajna akcija Zvezde: Trampa u kojoj svi profitiraju

Autor:

Sport

14.12.2018

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog dana 15. po redu akcije "Crveno-bela krv" prikupljeno je 160 jedinica, saopštili su iz FK Crvena zvezda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Akcija je nastavljena u petak, od 10 do 18 časova, isto u Medija centru stadiona Rajko Mitić, gde će svi moći još jednom da pokažu veliko srce i pomognu onima kojima je najpotrebnije.

I drugog dana akcije, davaoci će dobiti vaučer koji će kasnije zameniti za ulaznicu za "večiti derbi" Crvena zvezda - Partizan u prolećnom delu sezone, koji će biti odigran na "Marakani".

"Akcija "Crveno-bela krv" u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije svaki prethodni put je imala izuzetan odziv i verujemo da će tako biti i sada", navodi se u saopštenju i dodaje:


- Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading