ĐAVO MATIĆ SKIDA LIVERPUL S VRHA!

Autor:

Sport

15.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pamte navijači Mančester junajteda kada je njihov klub poslednji put zaostajao za najvećim rivalom čitavih 16 bodova pred najveći derbi Engleske i, da sve bude poraznije po "crvene đavole" uoči nedeljnog gostovanja Liverpulu (17.00, Sport klub 1), odigrano je tek 15 kola Premijer lige.

Nemanja Matić

Tim Jirgena Klopa kao vodeći ulazi u duel sa trenutno šestopalsiranim, posrnulim velikanom sa Old traforda, čiji će jedan od glavnih aduta biti Nemanja Matić (30).

ZAUSTAVITI SALAHA

Motor "orlova" će kao i ceo tim Junajteda biti na velikim mukama da zaustavi ubitačnog napadača "redsa" Mohameda Salaha, koji je postigao već 10 prvenstvenih golova.

Neće prštati samo na terenu u duelu timova koji zbirno imaju 38 titula prvaka već i pokraj njega budući da nas očekuje novi duel trenerskih magova, Klopa sa jedne i Žozea Murinja sa druge strane. Portugalac je svestan da je Liverpul veliki favorit pred više od 50.000 svojih navijača.

- Svestan sam u kakvom položaju putujemo na Enfild. Imam ogromne probleme sa povredama, ali nikada se ne predajemo. Kolega sa druge strane je odličan trener, nedostaju mu samo trofeji - pecnuo je Murinjo Klopa.

KLOP: NA POBEDU

Nemac je istakao da ne zna hoće li gosti "parkirati autobus" ispred svog gola u nadi da osvoje makar bod.

- Žoze je najbolji menadžer i taktičar na svetu i nemam predstavu za koju će se taktiku odlučiti. Naš cilj se zna, a to je pobeda - rekao je trener Liverpula.

Pored velike bodovne prednosti pamtiće se da klub sa Enfilda u derbi Engleske ulazi i kao dosad najveći favorit, barem po bukmejkerima. Kvota na trijumf petostrukog prvaka Evrope je svega 1,60. Remi plaća sa 4,00 dok je kvota na trijumf gostiju čak 5,70.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading