OTVORIO DUŠU - Modrić: Evo zašto su me razočarali Ronaldo i Mesi

Autor:

Sport

15.12.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Modrić je ljut... Konačno je priznao da mu je jako teško palo što Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi nisu došli na dodelu "Zlatne lopte".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nije logično što nisu došli. Ispada da trofeji imaju važnost i vrednost samo kada ih oni dobiju. Nije to fer ni prema kolegama igračima, ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema fudbalu i navijačima. Ronaldo i Mesi dva su fenomena, iznad svih po kvalitetu. Ali ovde je reč o učinku u jednoj sezoni i valjda nešto znači to što su isti rezultati glasanja kod selektora, trenera, igrača, legendi fudbala, novinara i navijača. Ili su oni svi u zabludi? Ako ćemo glasati o kvalitetu igrača, onda treba dati sve trofeje Mesiju i Ronaldu dok god budu igrali i ukinuti bilo kakve izbore - izjavio je u intervjuu za "Sportske novosti".

Modriću je sve ovo teško pala. Njegov veliki uspeh ostao je u senci činjenice da najbolji igrači današnjice na znaju da istrpe poraz. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading