DOŽIVELI SMO I TO - ČUDO NAD ČUDIMA: Zvezda smiruje strasti, želi bolje odnose među večitima

Autor:

Sport

15.12.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podržao je zahtev Partizana da se utakmica crno-belih i Mačve ponovi pod normalnim uslovima za igru.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Partizan se danas oglasio saopštenjem, gde su najavili i moguće istupanje iz Super lige Srbije jer su, za razliku od najvećeg dela timova, igrali meč protiv Mačve po lošim vremenskim uslovima.

Povodom svega toga, oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe Partizana, koje su izneli u svom današnjem saopštenju. Saglasno smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa Mačvom i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu i podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što Crvena zvezda iskreno želi – poručio je Zvezdan Terzić.

Kao i većina utakmica subotnjeg programa i meč Čukaričkog i Crvene zvezde je danas odložen i odigraće se sutra od 15 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading