ZVEZDA MOŽE I PO SNEGU: U zimskoj idili na Brdu crveno-beli slave jesenju titulu!

Autor:

Sport

16.12.2018

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički na Banovom brdu rezultatom 2:1 u 21. kolu Superlige Srbije, nakon što je u subotu ovaj duel odložen zbog jakih snežnih padavina.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ovaj meč je pomeren nekoliko puta, ali napokon je odigran. Tokom čitavog dana je trajalo čišćenje terena, a na ruku je išlo to što su padavine prestale. Uslovi za igru naravno nisu bili idealni, ali fudbaleri oba tima su pružili maksimum.

Vodila se ravnopšravna borba na startu utakmice, ali crveno-beli su polako preuzimali incijativu koja se isplatila u 23. minutu kada je sudija pokazao na belu tačku. Boaći je istrčao ispred Puškarića, defanzivac Čuke je faulirao Boaćija, a sudija odredio najstrožu kaznu. Ben je bio siguran i doveo Zvezdu u vođstvo.

Samo pet minuta kasnije domaći dolaze do izjednačenja. Luka Stojanović bio je najobazriviji u napadu Čukaričkog. On je mirno posmatrao napad svoje ekipe, našao se na pravom mestu i smestio loptu pored Milana Borjana. 

RepublikaFoto: Starsport

A onda stupa na scenu Boaći. Posle samo dva minuta Zvezda ponovo prelazi u vođstvo. Dobra timska akcija Zvezde. Boaći je šutirao kroz noge Stevanovića i doneo novu prednost crveno-belima.

Od tog trenutka nije viđeno puno šansi na Brdu u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu bilo je jasno da su crveno-beli došli po pobedu.

Crveno-beli  su dobili šansu  šansu da sa bele tačke potvrde bolju igru sa bele tačke posle nesmotrenosti Kopitarovića, međutim Stojanović se opružio i odbranio penal Benu. U nastavku se crveno-beli imali loptu u svojim nogama, napadali, ali uslovi su umanjili šansu za realizaciju.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading