ĆALE JE SREĆAN ŠTO NISAM KIK-BOKSER!

Autor:

Sport

18.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac mi je rekao da ću biti kriminalac ili kik-bokser ako ne nastavim sa fudbalom. Tako je Aleksandar Mitrović (24) pre dve godine opisao svoj razvojni put, a juče je prvi put u karijeri podigao Zlatnu loptu FSS, namenjenu najboljem srpskom fudbaleru u 2018. godini.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mitrović

I dečački je uživao u priznanju za koje je sam istakao da mu je najdraže u karijeri jer dolazi iz njegove zemlje, od njegovog naroda. Setio se i reči oca Ivice, za kog je poručio da je trenutno najsrećniji zbog uspeha svog sina.

ISPUNIO SAN

- Ćaletu je drago što nisam postao kik-bokser i što sam fudbaler. On je sad najsrećniji zbog ove nagrade. Sav trud se isplatio. Da budeš među svim imenima koja su osvajala ovu nagradu. To je san. Ovo je kruna mog prvog dela karijere, najdraža individualna nagrada. Lepo je kad vidiš da te cene i poštuju u tvojoj zemlji, da vide rad i trud koji ulažeš - poručio je Mitrović.

Hvala je otišlo na adrese svih saigrača iz nacionalnog tima i Fulama, trenerima, ali i predsedniku FSS Slaviši Kokezi.

- Hvala svim saigračima i trenerima. Bez njih ne bi bilo ništa. Posvećujem nagradu celoj reprezentaciji. U Fulamu je svima drago, srećni su i čestitaju. Hvala i predsedniku FSS Slaviši Kokezi. Stvarno se vidi da je uložen trud da imamo što bolje uslove.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mitrović sa suprugom Kristinom

VELIKA ENERGIJA

Drugi put zaredom nagradu za najboljeg trenera dobio je strateg Crvene zvezde Vladan Milojević (48).

- Nagrada ne pripada samo meni. Hvala igračima, mom stručnom štabu, Mitru Mrkeli. Igrači su verovali da možemo u Ligu šampiona, bila je velika energija od uprave i navijača. To je kruna godine. Hoćemo to da ponovimo, da napravimo korak više, korak dalje u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading