ZVANIČNO: Ibra potpisao!

Autor:

Sport

18.12.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatanu Ibrahimoviću se neće ostvariti želja da završi karijeru u Milanu. Šveđanin je ove jeseni kopao i nogama i rukama da se vrati u Milan, ali je na kraju ostao u Los Anđeles Galaksiju.

Zlatan Ibrahimović

Šveđanin ostaje još godinu dana u Los Anšđelesu, ali pod boljim uslovima. Zlatan je svakako imao ugovor i za sledeću sezonu, ali je nedeljama pregovarao o povratku u Milano. Kako bi stavio tačku na te priče, Los Anđeles je promenio uslove u ugovoru za sledeću sezonu i sa više novca “usrećio” 37-godišnjeg napadač.

On je prošle sezone debitovao u MLS ligi i upisao 22 gola i 10 asistencija na 27 mečeva. Izabran je za debitanta sezone, postigao je gol sezone, a u glasanju za MVP igrača je završio kao treći. Ipak, zbog porodice je želeo da se vrati u Milano, Rosoneri su mu nudili ugovor do kraja sezone s opcijom da saradnja bude produžena na još godinu dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading