KLOP BRANI MURINJA!

Autor:

Sport

18.12.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako biti fudbalski menadžer... Svestan je toga i Jirgen Klop. Trener Liverpula stao je na stranu otpuštenog Žozea Murinja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Murinjo je veliki takmičar, veoma je ambiciozan. Ima svo moje poštovanje, neverovatno je uspešan menadžer i mogu da pretpostavim da poslednjih nekoliko meseci nisu bili uživanje ni za koga, pa ni za njega - rekao je Klop.

On je dodao da je Murinjo radio prod pritiskom.

- Nije baš prijatno ako si svakog dana suočen sa tim pitanjima, ali niko i ništa ne može da oduzme sve ono što je osvojio. Poželeo bih da mu to bude na umu kada bude odlazio, a ne ono što se događalo u poslednjih nekloliko meseci. On je neverovatan menadžer. za sve drugo morate da pitate druge -dodao je Klop.

Zanimljivo, Murinjo je dobio otkaz baš posle sudara sa Klopovim timom. Liverpul je protiv Junajteda slavio sa 3:1, a Portuglac je morao da potraži novi posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading