Jedan igrač u Humskoj nije na prodaju! Petorica verovatno pakuju kofere...

Autor: telegraf.rs

Sport

19.12.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je ime igrača koji ove zime sigurno neće biti prodat.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Iliev je potvrdio da je bilo interesovanja za najboljeg strelca crno-belih Rikarda Gomeša, ali je uprkos dobrim ponudama, klub odlučio da ga zadrži.

- Rikardo Gomeš nije na prodaju, iako ima najviše ponuda u timu Partizana. Razlog je taj zato što je najteže naći napadača, a pogotovo u zimskom prelaznom roku. Inače, da nije tako, verujte mi da bi on već bio prodat bez ikakvih problema - rekao je Ivica Iliev za "Telegraf".

Za razliku od centarfora sa Zelenortskih Ostva, svi ostali su na "pijaci". Na nekima Partizan želi da zaradi (Marković, Janković, Kosović), a neki su nezadovoljni statusom (Ostojić, Vulićević, Nemanja G.Miletić…)

RepublikaFoto: Starsport

U slučaju dolaska Ivana Obradovića, Partizan bi od levih bekova zadržao samo mladog Zlatana Šehovića, dok bi Slobodan Urošević i Nemanja G. Miletić morali da potraže sreću na drugoj strani.

- To diktira tržište. Moguće je da ode i pet fudbalera u predstojećem prelaznom roku. Jedan ili dvojica koji nisu zadovoljni statusom, dvojica ili trojica koji treba da popune budžet kluba i eventualno neko ko već ima zamenu - rekao je Ivica Iliev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading