BOMBA: Bajern oborio rekord!

Autor:

Sport

19.12.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplodirala je prva bomba januarskog prelaznog roka! Ekskluziva stiže iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukas Ernandez

Dobro obavešteni madridski dnevnik ne ostavlja ni najmanju rezervu u svojim tvrdnjama. Marka otkriva da se Lukas već dogovorio sa Bavarcima koji će u januaru aktivirati njegovu otkupnu kaluzulu u visini od 85.000.000 evra. Atletiko tu nije mogao ništa... 

Iako je Ernandez letos produžio ugovor sa Madriđanima do 2022. godine, očigledno je imao u planu da uskoro napusti Metropolitano jer nije dozvolio da mu klub podigne otkupnu klauzulu. U Atletiku su se nadali da se neće pojaviti kupac spreman da plati 80.000.000 evra za francuskog reprezentativca, ali je Bajern odlučio da pomeri granice. Bavarci su rešili da se otvore i da naprave najveći transer u klupskoj istoriji. Najskuplje pojačanje Bajerna je do sada bio Korentin Toliso kojeg su Lionu platili 41.500.000 evra. Istovremeno su Ernandeza uičinili najskupljim odbrambenim igračem svih vremena. Do sada je rekorder bio Virdžil van Dajk kojeg je Liverpul pre godinu dana platio 78.800.000 evropskih novčanica. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading