TERZIĆ TRANSPARENTNO O SVEMU: Evo koliko je sada dug crveno-belih i ko je namestio Zvezdi...

Autor:

Sport

20.12.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za TV Prva sumirao je utiske o svim dešavanjima u 2018. godini, koja je bila više nego plodonosna za klub sa stadiona Rajko Mitić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tekst potpisDierktor crveno-belih

Ono što možda i najviše interesuje navijače aktuelnog šampiona jeste finansijsko stanje, koje je godinama predstavljalo ogroman teret na leđima najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Crvena zvezda je zaradila preko 50.000.000 evra, od čega je preko 90 procenata ostvareno novcem koji je stigao iz inostranstva. Poslujemo legalno, na krajnje transparentan način, a ubrizgali smo i 6.000.000 evra u budžet republike Srbije. Dug je drastično smanjen, sada se nalazi na oko 12.000.000 evra, ali ono što je najvažnije - on ni na kojni način ne opterećuje poslovanje kluba. Svaka tri meseca imamo monitoring UEFA, koji prolazimo bez ikakvih problema. Zvezda je u ovom trenutku jedna stvarno uspešna kompanija- rekao je Terzić.

Veliku mrlju na klub u godini koja je na izmaku bacilo je pisanje francuskog L'Ekipa u kojem se dovodi u sumnju regularnost meča između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde. Da li će uslediti tužba na adresu L'Ekipa?

RepublikaFoto: Starsport

- Kada je informacija stigla do nas , mislili smo da je u pitanju nekakva šala. Mi ne možemo da tužimo L'Ekip, kada je on stvarno dobio informacije od strane francuskog tužilaštva. Mi moramo da vidimo ko je plasirao takve informacije. Saznali smo da je to uradio nekakav organ UEFA, na osnovu kredibilnog informatora. Želja je da se što pre skine mrlja sa našeg kluba, postoje razne spekulacije, mi imamo određene zaključke. Mislimo da je Crvena zvezda samo kolateralna šteta, a da je neka druga strana stvarna meta- poručio je Zvezdan Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading